BRASILICUM SVENSKA LIVE IN GOTHENBURG

Brasilicum Live in Gothenburg

Jussanam Dejah Maria Rylander Ida Olsson Harald Erici
Jussanam Dejah (BR) Maria Rylander Ida Olsson Harald Erici

Svenske pianisten och låtskrivaren Erici fortsätter att ta sitt Brasilicum koncept över världen. Brasilicum mixar Samba, Bossa Nova, Baião och Capoeira med Pop, Jazz och Electronica. Den här gången har han en svensk uppsättning musiker, med hjärta för brasiliansk musik. Speciellt inbjudna gäster medverkar på de tre första Sverige konserna. Välkommen att uppleva Brasilicum Live!

21/1 BLÅ STÄLLET 18.30 Brasilianskt gästspel.
23/1 OCEANEN 20.00 Gästartister: Sångerskorna Ida Olsson (Sverige) & Jussanam Dejah (Brasilien)
24/1 FÖRENINGEN BRASIL SVERIGE 20.00 Gästartist: Sångerskan Jussanam Dejah (Brasilien)

Maria Rylander - sång
Harald Erici - klavitatur/percussion/sång
Klas Nilsson - trumpet/flugelhorn
José Zammel - gitarr/sång
Christopher Ek - bas/sång
Calle Af Ekenstam - trummor/percussion

Maria Rylander

>> Erici kom till Brasilien 2003 och förälskade sig i det brasilianska soundet. Efter flera resor och studier kring brasiliansk populärmusik skapade han konceptet Brasilicum. Alnumet lanserades i Rio de Janeiro 2008. Nu presenterar han de första konserterna i Sverige.

<< Maria Rylander är jazzsångerskan från Öland som numera bor i Göteborg. Maria utgör en del av den lokala jazzscenen med flera olika konstellationer. Hon medverkar på skivan Brasilicum och är också sångerska i livegruppen i Göteborg.
Harald Erici
Jussanam Dejah
<< Jussanam Dejah kommer från Rio de Janeiro men bor numera i Reykavik på Island. Hon har ett förflutet som skådespelerska i brasiliansk TV och teater. Jussanam är speciellt inbjuden till Sverige för Brasilicum konserterna. Hon kommer också att göra en hyllningskonsert till Tom Jobim i Göteborg den 22/1.
>> Ida Olsson, är med på albumet Brasilicum och gästsjunger den 23/1. Hon är etablerad som pop sångerska med tre utgivna album: "En tur på livet" 2005, "Andas Solsken" 2006 och "Ida & Simon" 2008.
Ida Olsson

Se också:
myspace.com/ericimusic

Brasilicum rehearsal, Rio de Janeiro

BRASILICUM LIVE IN RIO
Upplev när Brasilicum spelades live in Rio de Janeiro!